június 11. (szombat) 18.00
Viharsarki Varázslatok // BűvészEst újratöltve
Viharsarki Varázslatok // BűvészEst újratöltve
Helyszín: Csabagyöngye
Időpont: 2022. június 11. (szombat) 18.00

A Csabagyöngye Kulturális Központ és a ViharSarok BűvészKlub bemutatja: Viharsarki Varázslatok // bűvészest újratöltve

Gyere el Te IS önálló estünkre!

★ Humor, varázslat, illúziók, gondolatolvasás és mágia! A műsort 12-99 éves korig ajánljuk és 90 perc hosszú. A nézők között kisorsolunk 1 db a fellépők által aláírt kártyalapot!

►JEGYÁR: 2 000 HUF
Jegyek kaphatók a Csabagyöngye Kulturális Központban, valamint a https://www.ticketportal.hu/event/Viharsarki-Varazslatok weboldalon.

► FELLÉPŐK:
– MOLNÁR SZABOLCS
Molnár Szabolcs több, mint egy évtizede foglalkozik a bűvészettel és a mentalizmussal. Műsorait kezdetek óta inspirálják szuperhősök, képregények és misztikus történetek. Tehetségével évekig szórakoztatta gyermekkórházak betegeit, élő adásban szerepelt a Csillag Születik című műsorban, három évig pedig luxushajók közönségét varázsolta el, miközben körbeutazta a világot.

– GOMBKÖTŐ ALEX
8 évvel ezelőtt, autodidakta módon kezdte el tanulni a mágia művészetét. Jó néhány kártyapakli szétkoptatása és számtalan átgyakorolt éjszaka után vált a modern bűvészet kreatív képviselőjévé. Immár harmadik éve a Houdini Ház bűvészeként ad elő több nyelven is műsorokat. Bűvészetét átjárja a matematika, a pszichológia és a kézügyességi mutatványok is. Ezek segítségével hozza létre egyébként humoros műsorait, amelyek egy-egy poénját néha még ő maga sem érti, de ezt nem bánja, fő, hogy a közönség élvezze az előadást!

– SZŐKE KISS VINCE
14 évesen kapott egy bűvészdobozt… ami egyáltalán nem érdekelte. Később viszont rájött a bűvészettel nem csak átverni lehet az embereket, hanem elvarázsolni is. Azóta már számos varázslatos fellépés van mögött. Előadásait jellemzi, hogy soha nem tudhatod mi fog legközelebb történni. Legfontosabb feladatának tartja azt, hogy előadásával nem csak mosolyt csaljon a nézők arcára, de lássanak valami olyasmit, amit soha nem fognak elfelejteni!

– SZŰCS BALÁZS
10 éve ejtette rabul a varázslat világa egy bűvészdoboz személyében. 8 éve rendszeresen lép fel kicsiknek és nagyoknak egyaránt, születésnapi zsúrokon, ovikban, falunapokon, de akár csapatépítő tréningen is. Műsorában sajátos humorával, és random módon elsütött fárasztó szóviccekkel kalauzolja nézőit a varázslat világába. Fő célja, hogy az embereket kiszakítsa a hétköznapok robotolásából, és megmutassa, hogy vannak csodák, és nevetéssel minden sokkal szebb.

– SZAPPANOS ÁDÁM
Karácsonyi ajándékként kapta a bűvészdobozt, amiből megtanulta legelső mutatványait. Azóta bűvész találkozókat szervez Békés megyében és folyamatosan gyakorol, hogy előadásaival kizökkenthesse az embereket a szürke hétköznapok univerzumából és meglepődést, mosolyt csaljon az arcokra a varázslat és humor eszközeivel.

– SZABÓ KRISZTIÁN
2008 óta foglalkozik a bűvészettel. A bűvészet mint művészeti ág, mindig is érdekelte, viszont a témába akkor ásta jobban bele magát, mikor megtanulta élete első trükkjét, mely a pénzérme eltüntetés volt. Az emberek reakcióit látva kezdett el még több trükköt megtanulni. Élete legkedvesebb mutatványa a svengali bűvész kártya, mely ott volt az első trükkjei között és azóta is végig kíséri az életét. Őt az a pár századmásodpercnyi pillanat hajtja mindig előre, amikor a nézőn felismerhető lesz a csodálkozásban vegyített ledöbbenés érzete. Ez az a pillanat amikor megfagy az idő, a néző és a bűvész között külön világegyetem alakul ki. Hiszi, hogy ezt hitelességgel, kézügyességgel lehet elérni. A nézők egy-egy trükk reakcióit várják, a bűvész pedig a nézők egy-egy reakcióját. Szeretettel várom Önöket erre a pár pillanatra.A műsorváltozás jogát fenntartjuk!