február 09. (szerda) 18.00
Vadak Ura – The Covenant
Vadak Ura – The Covenant
Helyszín: Csabagyöngye
Időpont: 2022. február 09. (szerda) 18.00

A Tesla alkotóinak új egész estés musicalje követve a nagy klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait (Oroszlánkirály, Dzsungel Könyve) látványos jelmezkavalkádban, hihetetlenül dinamikus dalokkal és koreográfiákkal, valamint a térben elhelyezett 90nm LED falak által kínált 21. századi vizualitással, élethű animációkkal mutatja be a NYOLC KLÁN által vezetett nagyerdő életét, történetünkben megjelenítve az ERŐSEK klánjait, köztük a Farkasok Szövetségét, a Rókák Nemzetségét, és a Medvék Klánját, kik hol erejükkel, hol pedig sármjukkal vagy ravaszságukkal, – ki-ki a maga képességével – küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet és a Tesla musicalben megszokott nagyívű slágerek, melyek az előadás után hosszú órákkal később sem mennek ki a fülünkből.

Az új magyar musical mindezeket ötvözi és kínálja egy szeretnivaló, veszélyekkel és katartikus pillanatokkal bőven dúsított story-ban, melyhez a roppant látványos vizuális élménykeretet 80nm tematikusan megépített LED fal díszlet hívat majd biztosítani! A remekbe szabott alkotás nem csak gyermekeinknek készül!

Az alkotóstáb:

író: Egressy Zoltán

zeneszerző: Sebestyén Áron

dalszöveg: Müller Péter Sziámi

rendező: Pataki András

kreatív ötletgazda: Vona Tibor

SZEREPOSZTÁS:

Agyar, a vaddisznóvezér fiaPapp Attila
Azuka, a varacskosdisznó lányBékefi Viktória
Agonisz úrfi, az újgazdag vadorzóRagány Misa
Balkó a farkasvezérSzabó Máté
Hektor a medvezérSavanyu Gergely
Szerafina, a rókaúrnőKisfaludy Zsófia
Alfréd a vaddisznó vezérKósa Zsolt
Gusztáv, Agonisz úrfi segédjeSánta László
Wanda, az orákulum óbagolyFalusi Mariann
Kafa, Hektor medvezér fiaPatonai Zsolt
Bódog, Balkó farkasvezér fiaBudai Márton
Mira, a rókaúrnő lányaGábor Anita