július 29. (szerda) 18.00
Rokob József ultratriatlonista előadása
Ingyenes
Rokob József ultratriatlonista előadása
Helyszín: Csabagyöngye
Időpont: 2020. július 29. (szerda) 18.00

Mindenkit szeretettel meghívunk a következő Motivációs előadásunkra, melynek vendége

Rokob József ultratriatlonista,

lesz, aki 2009 augusztusában kezdett triatlonozni, ami 3800 méter úszásból, 180 km kerékpározásból és 42,2 km futásból áll. Akkor még nem gondolta, hogy ennyire megszállottja lesz az ultratriatlonnak.

Egy évvel később már egy dupla ironman távon indult, melyet sikeresen teljesítve menthetetlenül elindult a többszörös távú triatlonok világa felé.

Többek között teljesítette az Arch 2 Arcot, amely 140 km futásból, 40 km úszásból (át a La Manche-csatornán) és 290 km kerékpározásból állt

 2013-ban Olaszországban elindult a harmincszoros Ironman (30 napon át 30 Ironman) távon, melyen összesen 114 kilométert úsztak, 5400 kilométert kerékpároztak és 1260 kilométert futottak a résztvevők. Józsi  nem csak teljesítette a kihívást, de világon egyedül álló módon meg is nyerte a versenyt.

Ma már 125-szörös Ironmannként tisztelik mindenfelé a világon.

Rokob József „HOL A HATÁR” című, vetítéssel egybekötött előadásában megvilágítja azokat a motivációkat, és azt a gondolkodásmódot, amely hozzásegítette ehhez a világon is egyedülálló sport teljesítményhez.

Megismerhetjük az ultratriatlon világát, annak nehézségeivel, gyötrelmeivel és a sikeres teljesítésekhez elengedhetetlen feltételekkel.

Megtudhatjuk, mi kell ahhoz, hogy az olykor teljesíthetetlennek tűnő kihívások leküzdésekor elfogyó hitünket újra visszanyerjük, miközben segítünk másoknak is újraéledni a feladás határán, és hogy miként legyünk a legzordabb körülmények között is nyertesek.

És nem utolsó sorban megismerhetjük magát, az emberfeletti teljesítmények mögött megbújó EMBERT!

Az előadás ideje, helye: 2020.07.29 (szerda) 18:00 Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ

Az előadáson a részvétel mindenki számára INGYENES!

Hagyományainknak megfelelően az előadás végén feltett kérdésekre leggyorsabban válaszolók ajándékot kapnak.

FIGYELEM!!! Ezúttal egy különlegességgel is kiegészül az előadás!

Rokob József felajánlotta, hogy az előadás másnapján (2020.07.30.-án 07:00-kor) egy reggeli közös, könnyedebb futó edzésen vehet részt vele minden érdeklődő Békéscsabán a Csabapark új rekorán futópályáján. A reggeli edzés részleteit az előadáson tudhatjuk meg.

Kérjük minél többen osszátok meg a programot!

Az előadásra is ellátogató megosztók között az előadás végén szintén ajándékot sorsolunk ki.

Mindenkit szeretettel várunk!!!