fbpx
május 23. (kedd) 19.30
Palmeri: MisaTango – Con Spirito Egyházzenei Fesztivál
Palmeri: MisaTango – Con Spirito Egyházzenei Fesztivál
Helyszín: Csabagyöngye
Időpont: 2023. május 23. (kedd) 19.30

Idén május 20. és 28. között kerül megrendezésre Egyházzenei Fesztivál, mely ezúttal is fantasztikus programsorozatot ajánl a zenekedvelő közönség számára. 2023-ban több mint 10 városban kínál lehetőséget a Filharmónia Magyarország arra, hogy közelebb kerüljünk az egyházi zenéhez. A fesztivál mindig egy különleges oldalát mutatja meg ennek a műfajnak, 2023-ban a népzene és az egyházzene kapcsolata kerül a középpontba. Többek között olyan fellépők koncertjeit élvezheti a nagyérdemű, mint Sebestyén Márta, Szokolay Dongó Balázs, Bodrogi Éva, Berecz András, a Nemzeti Énekkar, az Anima Musicae Kamarazenekar vagy a Schola Gregoriana Bratislavensis.

Az Egyházzenei Fesztivál igazi üde színfoltja lesz a Nemzeti Énekkar és az Anima Musicae Kamarazenekar közös előadása, ahol két Piazzolla darab mellett felcsendül Martín Palmeri kortárs argentin zeneszerző remekműve. Az 1996-ban bemutatott MisaTango – más néven Tangó mise, Buenos Aires-nek dedikált mise – egy igazán különleges egyvelege a tradicionális argentin tangó muzsikának, a klasszikus zenének, a kóruséneklésnek és a hagyományos latin misének. Az idei Egyházzenei Fesztiválon a békéscsabai közönség is részese lehet ennek a páratlan hangulatnak.
A hangverseny egyben a Filharmónia Összhang bérlet évadzáró koncertje is. Várjuk Önöket!

Előadók
Nemzeti Énekkar
Anima Musicae Kamarazenekar
Busa Gabriella – ének
Bizják Dóra – zongora
Kéméndi Tamás – harmonika
vezényel: Somos Csaba

Műsor
Martín Palmeri: Tangó mise
Piazzolla: Ave Maria
Piazzolla: Oblivion

Jegyárak
4 400 Ft, 4 900 Ft, 5 400 Ft

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Békéscsaba, Andrássy út 24-28., U alakú épület; +36 66 442 120; bekescsaba@filharmonia.hu), a Tourinform irodában, online a jegymester.hu oldalon valamint az előadás előtt a helyszínen.

Jegyár kedvezmények:
Diákok, nyugdíjasok és Csaba kártyával rendelkezők számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

A Filharmónia Magyarország hivatalos szállítója a Porsche Hungária.