április 18. (csütörtök) 19.00
Mogács Dániel önálló estje
Mogács Dániel önálló estje
Helyszín: Csabagyöngye
Időpont: 2024. április 18. (csütörtök) 19.00

Április 18-án 19 órakor Mogács Dániel önálló estje „Akasztott ember” címmel Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban!
Műsorvezető: Feiszt Viktor

Akasztott ember, avagy a Kiszámíthatatlan jövő.
Stand-up, színház, báb és improvizáció. Kötélen lógva, mosolyogva várni, hogy mi lesz…
Háború, járvány, rezsiválság és infláció szőnyegbombázza mindennapjainkat, de hogyan lehet ezt túlélni? Úgy, hogy sz*runk rá! Úgy, hogy élvezzük a változást. Élvezzük, hogy végre elhagyjuk a langymeleg hétköznapokat és kíváncsian kibújunk a tréningruhaszagú komfortzónánkból. Úgy, hogy nevetünk a problémáinkon, de leginkább Mogácson, mert ebben az előadásban a nézők testesítik meg a kiszámíthatatlan jövőt, Mogács pedig hátrakötött kézzel fejest ugrik az ismeretlenbe.

🎟Jegyek kaphatók a Tourinformban (Békéscsaba, Szent István tér 8.) és online a https://dumaszinhaz.jegy.hu/ticketsearch/city/bekescsaba oldalon. (A nem dumaszinhaz.jegy.hu-n vásárolt jegyekért kezelési költséget számolhatnak fel!)

Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra: https://dumaszinhaz.hu/kereslet-alapu-dinamikus-arazas/