május 11. (szerda) 10.00 - május 11. (szerda) 11.30
Life-coach foglalkozás kisgyerekes anyukák számára
Ingyenes
Life-coach foglalkozás kisgyerekes anyukák számára
Helyszín: Csabagyöngye
Időpont: 2022. május 11. (szerda) 10.00 - 2022. május 11. (szerda) 11.30

Kiss-Zámbori Katalin vagyok, egy kicsi és egy pici gyerkőc anyukája. Life coach-ként a velem egy cipőben járó anyukáknak szeretnék egy kis fejlesztő kikapcsolódásra, önismereti kalandozásra lehetőséget teremteni. Fő téma az időgazdálkodás, énidő megtalálása az anyaság útvesztőiben, nehéz pillanataiban. Játékos, kreatív és elgondolkodtató feladatok, illetve a csoport ereje lesznek segítségünkre hétről hétre abban, hogy mindenki a saját egyénileg meghatározott célja felé tudjon haladni, mindenki a saját erőforrásait, lehetőségeit tudja felfedezni.”

A life coach foglalkozások hetente kerülnek megrendezésre, április 13-tól 5 héten át minden szerdán 10-11.30 között. A foglalkozások egymásra épülnek, így olyan anyukák jelentkezését várom, akiknek előre láthatólag megfelelő az időpont 5 héten keresztül. A csoport létszáma 4-8 fő, helyszíne a Csabagyöngye Kulturális Központ kölyöksziget terme lesz, így gyerkőccel együtt várlak benneteket!

A kurzuson való részvétel térítésmentes!

A kurzusra előzetes jelentkezés szükséges, melyet az alábbi e-mail címen lehet megtenni: coachpontkatalin@gmail.com vagy a Coachpont facebook oldalon!