november 18. (csütörtök) 19.00
Új időpontban: Koncz Zsuzsa koncertje
Új időpontban: Koncz Zsuzsa koncertje
Helyszín: Csabagyöngye
Időpont: 2021. november 18. (csütörtök) 19.00

KÖZLEMÉNY
❗️ Tisztelt Jegytulajdonosok❗️
A COVID-19 vírus felülírta a korábbi reményeinket, terveinket.
Aki a színpadra lép az szórakoztatni akar, sikert akar és ez megbillenni látszik egy tőlünk független erő által, amit ma a járvány és az ezáltal bevezetett korlátozások jelentenek.
Nap-mint nap sokat beszélgettünk erről Koncz Zsuzsával és a számok (a fertőzöttség fokozódó mértéke, a jegyvásárlók számának egyetemleges drasztikus csökkenése), a belső érzületek mindegyiküknél abba az irányba mutatott, hogy halasszuk el a mostanság tervezett koncerteket és 2021-ben reméljük már vírusmentes időkben egy „újratalálkozós” örömünnepen üljünk tort ezen rossz emlékű év felett.
Velük egyetértésben kérjük Önöket, hogy legyenek belátással!
Vigyázzanak Magukra, mint, ahogy ezzel a döntéssel mi is azt tesszük Önökért, a velünk dolgozó művészekért egyaránt!
A 2020. november 19-re meghirdetett, békéscsabai Koncz Zsuzsa koncert új időpontja:
2021. november 18. (csütörtök) 19.00


❗️Az Ön által megváltott jegyek erre az új időpontra érvényesek❗️
Amennyiben az új időpont nem megfelelő, lehetősége van a jegye helyett szabad felhasználású jegyet igényelnie. Csupán annyi a teendője, hogy megadja a vásárlás során használt adatokat (név, email cím), kiválasztja az előadás helyszínét, és a hozzá tartozó dátumot, majd megadja a jegyein szereplő vonalkódot/vonalkódokat. Rögzítik az igényüket, az igénylésre megadott határidőt követően az Interticket e-mailben küldi meg a szabad felhasználású jegyét.
Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.
Csereigényét az alábbi oldalon jelezheti:
https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre
Köszönjük megértésüket:
GAG Management