fbpx
január 25. (szombat) 19.00
Király Színház: Anconai szerelmesek
Király Színház: Anconai szerelmesek
Időpont: 2020. január 25. (szombat) 19.00

Zenés komédia 2 részben

Az Anconai szerelmesek a klasszikus itáliai komédiák dramaturgiája alapján készült színdarab. A kacagtatóan fordulatos, szellemes történet az előadásban felcsendülő örökzöld olasz slágerek miatt is felejthetetlen.

Anconában él Tomao Nicomaco, az eladósorba került lányát egyedül nevelő, ám szívügyekben még mindig naprakész, korosodó amorózó, aki körül mindig zajlik az élet. Szomszédságában a könnyűvérű szobalány, a magányos panziósnő és a kávézó tulajdonos egyre-másra nehezítik az életét – nem beszélve az idevetődő többiekről: a halmozottan hátrányos helyzetű vándormuzsikusról, az életunt milliomosról, a szentéletű bölcsről, valamint a tűzrőlpattant magyar lányról, aki születendő gyermeke apját igyekszik megtalálni.

Szirtes Gábor rendezésében mutatja be a színház ezt az örökzöld zenés játékot, melyet Vajda Katalin álmodott a színpadra. Az előadáson elhangzó dalok Fábri Péter magyar dalszövegével kerülnek bemutatásra.


Szereposztás:
Tomao: Szirtes Gábor / Petridisz Hrisztosz
Lucia: Szegő Adrienn
Dorina: Balog Tímea
Luigi: Kurkó József Kristóf
Viktória: Jancsó Dóra
Drusilla: Rárósi Anita
Lucrezió: Sövegjártó Áron
Giovanni: Kovács Szilárd
Agnese: Kováts Kriszta / Papadimitriu Athina

Az előadás zenei vezetője: Nagy Nándor, Koreográfus: Borbély Krisztina, Játékmester: Radnai Erika, Látványtervező: Horányi Júlia, Súgó: Mundráninecz Éva

Rendező: Szirtes Gábor

Jegyár: 5500 Ft, 5900 Ft, 6500 Ft
Jegyek kaphatók a www.ticketportal.hu oldalon és a helyszínen.