április 12. (péntek) 20.30
Kaukázus koncert
Ingyenes
Kaukázus koncert
Időpont: 2019. április 12. (péntek) 20.30

14 új dallal jelentkezik a Kaukázus! A KpOp című lemezanyag mindenféle dolgokról nem, viszont a nagy idomulástól kellemesebbé tetsző emlékekről, érzelmi hajlékonyságról, nem várt világi bulvárosodásról, az utolsó űrhajó kilövéséről és természetesen rólunk szól. A frontember új tagokat kért fel ezen remélhetőleg izgalmas közeljövőre. Minden dalhoz speckó szövegvideók tartoznak, segítenek rávilágítani, hogy a látszólagos összefüggéstelen dolgok milyen meglepően kötődnek, gyakorolnak hatást egymásra és ránk, a főszereplő emberekre.

A Kaukázus “K.U.S.”című lemeze 2014-ben jelent meg, mellyel két évig koncertezett az alter rockot játszó banda országszerte. A “Szalai Éva”, a “Tartós béke” és a “Teszkó” után a “Hatból a három” és a “Mindenki” dalokat is játszották a rádiók. 2016-ban volt az utolsó nyilvános koncert.

Április 12-én a régi „kötelező” nagy dalok mellett természetesen új szerzeményeket is bemutatnak tánczenével és pimaszokos szövegekkel. Remélhetőleg sok régi és új követő találhat magának tartalmas, igényes zenei szórakozást ezen a különleges estén.

Vendég: Görbe Bögre zenekar

Jegyár elővételben 2.000 Ft
a koncert napján: 2.500 Ft

Jegyek kaphatók a Csabagyöngye infópultjánál, illetve a www.ticketportal.hu oldalon.

A koncert az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.