december 22. (csütörtök) 19.00
Kardos Horváth János – Egy személyes, egyszemélyes koncert
Kardos Horváth János – Egy személyes, egyszemélyes koncert
Helyszín: Csabagyöngye
Időpont: 2022. december 22. (csütörtök) 19.00

Jó magyar nyelven gondolkodó és alkotó zenészember, a Kaukázus zenekar szíve-lelke.

Jónéhány népszerű magyar dal szerzőjeként mindig figyel, – résen van vajon merre, hogyan lehet úgy tovább alkotni hogy abból valami újszerű, szokatlan dolog szülessen. 3 gyerekes apukaként a kezdetektől a környezetvédelem az egyik központi témája, ez biztosan megkülönbözteti a kortárs könnyűzenészektől. Egyedi hangja és szövegvilága kellemesen komplex , szórakoztató – sokszor- emelkedett hangulatú előadásokon szórakoztatja, elgondolkodtatja, formálja a tisztelt közönségét.

A 2021-ben az Egyetlen szó című szerzeménye lett az év legjobb dala és szövege melyet kétszeres Petőfi díjjal jutalmaztak. Ennek köszönhetően idén nyáron Csíkszeredán, Székelyudvarhelyen és Torockón is fellépett a Kaukázus, de idén először János a gyermekeivel a Hargitán vakációzott.

„egy személyes – egyszemélyes koncertre hívok, várok szeretettel majdnem mindenkit röpülünk egyet idelentről odafentre!”

Jegyárak:
Elővételben 1 900 Ft
A koncert napján 2 400 Ft

Jegyek kaphatók a Csabagyöngye Kulturális Központban, valamint online: https://www.ticketportal.hu/event/Kardos-Horvath-Janos-Koncertje

A koncert az NKA Hangfoglaló program támogatásával valósul meg.