fbpx
december 29. (péntek) 19.00
Joy Gospel Music – Valódi Ünnep
Joy Gospel Music – Valódi Ünnep
Helyszín: Csabagyöngye
Időpont: 2023. december 29. (péntek) 19.00

A gospel szó evangéliumot, vagyis örömhírt jelent. A JOY GOSPEL MUSIC együttes 17 évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy az öröm üzenetét vigye hallgatói számára. Ez a sodró erejű zenei stílus mély tartalmat hordoz, melyet a Magyarországon egyedülálló formáció (kórus, szólisták, szimfonikus zenekar) közel 60 fővel visz színpadra. Az együttes alapítója és művészeti vezetője Dr. Almási Kornél Zsolt (zeneszerző, hangszerelő, előadóművész, karnagy). A JGM idei karácsonyi programjának címe: VALÓDI ÜNNEP.

Ha családjával tartalmas kikapcsolódásra vágyik, vagy szeretne élményt ajándékozni szerettei számára, akkor szeretettel várjuk ezen a különleges koncerten, ahol a karácsony igazi örömüzenetével találkozhat. A Joy most vendégszólistákkal is meglepi közönségét. Az estén az együttes saját dalai mellett tradicionális gospel és karácsonyi dallamok egyaránt felcsendülnek majd. Ebben a rendkívüli repertoárban mindenki megtalálhatja kedvencét.

Ne hagyjuk, hogy a karácsony fényével együtt szívünkből is kialudjon a tűz! A gospel garantáltan felmelegíti mindenki szívét, hogy az ünnep folytatódhasson. Így lehet az élet VALÓDI ÜNNEP.

Jegyárak: 4 500 Ft / 6 000 Ft

Jegyek hamarosan kaphatók a Csabagyöngye Kulturális Központban, valamint online.