március 24. (csütörtök) 19.00
Filharmónia Összhang bérlet – Keller Quartet
Filharmónia Összhang bérlet – Keller Quartet
Időpont: 2022. március 24. (csütörtök) 19.00

Keller András egyszer így nyilatkozott: „Nekünk megadatott ez a csodálatos dolog, hogy van egy Bartókunk. […] Bartók egyszerre magyar és európai. Egyszerre kelet és nyugat, ami mi vagyunk. Mi. A mi hazánk. Nem csak az elhelyezkedésünk miatt. Itt minden e két pólus között forog. […] Azt szeretném elérni, hogy […] fedezzék fel azt a végtelen nemességet, ami az ő zenéjében jelen van. Azért vittem el mindenhová a zenéjét, hogy jobban megértsék.” És viszi még el a mai napig is. Március 24-én Békéscsabán sem marad a nagyérdemű Bartók mű nélkül, hiszen Haydn és Csajkovszkij mellett a magyar komponista 3. vonósnégyese is hallható lesz a Keller Quartet előadásában.

Előadók
Keller Quartet
Keller András – hegedű
Környei Zsófia – hegedű
Homoki Gábor – brácsa
Fenyő László – cselló

Műsor
Haydn: D-dúr vonósnégyes, op. 76. No. 5
Bartók: 3. vonósnégyes
Csajkovszkij: D-dúr vonósnégyes, op. 11.

Kedvezmény:
Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország békéscsabai Összhang bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-50%-os kedvezményre az évadban! Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából.

Példa:
jegy teljes ár
jegy 20% kedvezmény
jegy 30% kedvezmény
jegy 40% kedvezmény
jegy 50% kedvezmény
Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Békéscsaba, Andrássy út 24-28., „U-alakú”; +36 66 442 120, bekescsaba@filharmonia.hu), a koncert előtt a helyszínen, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.
A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.A Filharmónia Magyarország együttműködő partnere a Porsche Hungaria.