fbpx
december 08. (szerda) 19.00
Boros Misi zongoraestje – Filharmónia Összhang bérlet
Boros Misi zongoraestje – Filharmónia Összhang bérlet
Helyszín: Csabagyöngye
Időpont: 2021. december 08. (szerda) 19.00

Az agyonhallgatás nagymestere
… aki számára nem létezett kínos csend. Hiller egyszer úgy fogalmazott „no szép, hogy itt vagy megint, legalább most végre jól agyonhallgatjuk magunkat”.

Félicieh David azonban felvehette volna vele a versenyt, ő se eresztette soha bőlére a dolgokat. Találkozásuk felemelő volt egy jó barát anekdotája szerint: „Egy idő után kimelegedtem, kényelmetlenül éreztem magam, és amikor Schumann suttogva hozzám fordult: „David nem beszél sokat”, ezt mondtam: „Valóban nem”. Mire ő így felelt: „Ez tetszik.”.


Korának egyik legkiválóbb lírikusaként nem voltak megfelelő képességei a beszédhez, boldogan el volt abban a csodálatosan hangzó világban, amit önmagában teremtett.

Előadók
Boros Misi – zongora

Műsor
Bach: A-dúr prelúdium és fúga, BWV 536 (Bogányi Gergely átirata)
Bach: a-moll adagio, BWV 564 (Bogányi Gergely átirata)
Beethoven: C-dúr Waldstein szonáta, op. 53.
Schumann: Carnaval, op. 9.

Kedvezmény:

Váltson jegyet a Filharmónia Magyarország békéscsabai Összhang bérlet hangversenyeire, tartsa meg jegyét és tegyen szert akár 20-50%-os kedvezményre az évadban!Az első jegyet teljes áron tudja megvenni, azonban ha bemutatja a sorozat korábbi jegyeit, a következő hangversenyre mindig újabb 10 % kedvezményt kap a jegy árából.

Példa:jegy teljes ár
jegy 20% kedvezmény
jegy 30% kedvezmény
jegy 40% kedvezmény
jegy 50% kedvezmény

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (Békéscsaba, Andrássy út 24-28., „U-alakú”; +36 66 442 120, bekescsaba@filharmonia.hu), a koncert előtt a helyszínen, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.A Filharmónia Magyarország együttműködő partnere a Porsche Hungaria.