november 12. (péntek) 18.30
Alpárfeszt Underground könyvbemutató
Ingyenes
Alpárfeszt Underground könyvbemutató
Helyszín: Csabagyöngye
Időpont: 2021. november 12. (péntek) 18.30

Szeretettel várjuk az érdeklődőket Sánta László – Alpárfeszt UNDERGROUND című könyvének bemutatójára.

Közreműködik:
Alpárfeszt CREW

Vendég:
Zahorán Csaba Zenész (Ektomorf, Billog, Bekes Projekt) & Gasztroblogger (Csabi Konyhája)

Az Alpárfeszt a Tiszakécskei járás egyedülálló underground fesztiválja, amely évek óta nyújt koncertélményt a rendezvény látogatóinak.

Az elmúlt években a hazai underground színe-java fellépett már a rendezvényen a Don Gatto-tól a Fonogram-díjas LAZARVS-un át az AWS-ig.

Sánta László könyvében a zenekarok sztorijairól, az Alpárfesztes élményeikről, magáról az underground életérzésről olvashatnak.

A békéscsabai könyvbemutatón az Alpárfeszt CREW tagjaival beszélget a szerző a fesztiválról, annak múltjáról és jövőjéről, a szervezés kulisszatitkairól, nehézségeiről és szépségeiről, felejthetetlen élményekről.

A könyvbemutatón az exkluzív vendég Zahorán Csaba (Ektomorf, Billog, Bekes Project) lesz, aki szintén többször zenélt már a fesztiválon és a könyvben is egy fejezeten keresztül olvashatunk zenekari sztorijairól, a zenéléshez való hozzáállásáról és hitvallásáról, ami az eltökéltségen és a céltudatosságon alapszik.

Egy szó mint száz: Nagy beszélgetések várhatóak, sok-sok jó underground zenével, elmerülünk a metálszféra bugyraiban és megkíséreljük megragadni és megfejteni a hazai underground szféra lelkét!
Ha érdekel ez a világ, november 12-én este neked is ott a helyed a Csabagyöngye Kulturális Központban!
Stay Metal!

SŐT! A könyvbemutató után teljes mértékben belekóstolhattok az underground koncertek világába, hiszen a Phrenia és a Tiansen zenekarok koncerteznek a helyszínen! Ők is zenéltek már az Alpárfeszten!