november 14. (kedd) 19.00
Almásy Csilla: KönnyedÉn – élj és mozogj szabadon és fájdalommentesen
Almásy Csilla: KönnyedÉn – élj és mozogj szabadon és fájdalommentesen
Helyszín: Csabagyöngye
Időpont: 2023. november 14. (kedd) 19.00

Almásy Csilla gerincterapeuta gyógytornász első nagyelőadása, melyben a tőle megszokott módon, humorral átszőtt és mindenki számára közérthető stílusban meséli el, hogyan működik a testünk és a gerincünk, hogyan hatnak a lelki nehézségek a fizikális állapotunkra és mit tehetünk azért a mindennapokban, hogy egészségesek, fittek és boldogok legyünk. Mert bizony az élet addig igazán boldog és szabad, amíg fájdalommentesen élhetünk.

Ilyen jellegű előadás még nem volt a magyar színpadokon, a Csabagyöngye Kulturális Központ ad otthon elsőként a két évtizedes szakmai tapasztalattal bíró, elismert gerinc- és mozgásszakértőnek.

Almásy Csilla egészségtudományi területen gyógytornász-fizioterapeuta BSc és egészségügyi tanár mesterdiplomát szerzett, jelenleg pedig a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Doktori Iskolájának PhD hallgatója. Doktori kutatása fókuszában is a testi és lelki tényezők egészségre, sérülésekre gyakorolt hatása áll.

Élete a mozgásról és az egészségfejlesztésről szól. Szakterülete a gerincbetegségek gyógyítása, de munkája során a gyógyítás mellett már 20 éve a mai napig rendszeresen vezet preventív célú edzéseket, éveken át a legnagyobb fitneszrendezvények színpadán tartott gerinctréninget és jógaórákat. 15 éve folytat oktatói tevékenységet: egyrészt saját felnőttképzési intézményében, az Almásy Mozgásakadémián tart szakmai továbbképzéseket sport- és egészségügyi szakembereknek, másrészt a Magyar Táncművészeti Egyetem óraadó tanára. Több hazai kongresszus előadója. A nagy sikerű, Az Ország Gerinctornája egészségfejlesztő rendezvénysorozat megálmodója és főszervezője.

Tartalmas, izgalmas előadásnak ígérkezik a KönnyedÉn, sok aha-élménnyel, felismeréssel, hogy gondos gazdái lehessünk testünknek és valóban könnyedén élhessünk.

Jegyár: 3 000 Ft
Jegyek kaphatók a Csabagyöngye Kulturális Központban, valamint online.