Szabadidős klubok

Nosztalgia Tízek Klubja

Foglalkozás: minden szerda 14.00-16.30
Létszám: 50 fő
Csoportvezető: Tóth Jánosné
Kapcsolattartó: Paulikné Tóth Krisztina
A nyugdíjas korú tagokból álló közösség heti rendszeres találkozóit gazdag kulturális-szabadidős tartalmakkal tervezi. A foglalkozások alkalmával a kötetlen társasági együttlét mellett különös hangsúlyt helyeznek az ismeretterjesztő, értékközpontú programok szervezésére. Találkozásaikat előadóművészek, pedagógusok, szakemberek közreműködése színesíti.


Önkéntes Klub

Vezető: Vaverka Kitti
Foglalkozások ideje: minden hónap első szerdáján, 17.00 órától
A Csabagyöngye Kulturális Központ 2011. október 10-től a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Esélyegyenlőségi Főosztálya által regisztrált önkéntes fogadó szervezet.
Intézményünkben az önkéntesek közreműködésével ellátható tevékenységi körök:
Fesztiválokhoz, rendezvényekhez, táborokhoz kötődő hostess és animátori feladatok: ültetés, jegyszedés, forgatókönyv alapján előkészítésben közreműködés, szórólap/plakát/információs kiadványok terítése, csoportkísérés, közösségi térben kortárssegítői ügyelet ellátása, adománygyűjtés.


KVIZIGYÖNGYE

Vezető: Avti

Foglalkozások ideje: havonta egyszer szombat délutánonként

Az ingyenes rendezvényeken az egyedül vagy párban érkezők csapatokba szerveződve, játékos formában, a játék öröme kedvéért közösen válaszolnak a játékvezető által feltett, vásznon is látható kérdésekre. A kérdések általában képpel/hanggal is illusztrálásra kerülnek, és alapvetően az érdekes, a hasznos, a látókörbővítő, valamint a klasszikus alapműveltség területéről kerülnek ki úgy, hogy lehetőség szerint minden korosztály találjon magának kedvére való témakört. Mindemellett lehetőség adódik a hasonló, vagy éppen teljesen eltérő érdeklődésű emberek megismerésére a szórakozás közben.

Érdeklődni: Avti@kvizipedia.hu / Kvizigyöngye Facebook-csoport