Gyermekfoglalkozások

Pici Maci

Vezető: Bogdánné Száva Mariann
Foglalkozások ideje: hétfőnként 10 órától
Zenés foglalkozás a babák és mamák örömére 8 hónapos kortól 3 éves korig. Szeretettel várunk mindenkit Pici Maci Muzsika foglalkozásunkra, ahol a babák és mamák örömére közösen énekelünk, játszunk. Az anyukák kedvükre bővíthetik dalkincsüket és ölbeli játéktárukat. A családias légkörű félórás foglalkozásokon énekek, játékok, sétáltatók, ritmushangszerek, színes ejtőernyő, buborékfújók és sok-sok zene várja az érdeklődőket.
Részvételi díj összege: 600 Ft/alkalom
A Pici Maci foglalkozások nyáron is hétfőnkét délelőtt várják a gyermekeket és az anyukákat.


Varázsének

Vezető: Hevesi Imre
Foglalkozások ideje: keddenként délelőtt 10:20-tól 11 óráig délután 16:20-tól 17 óráig
Hevesi Imi Bácsi … az igazán vidám gyerekműsorok, baba-mama foglalkozások varázslója… Varázsének címmel zenés baba-mama foglalkozásokat tart heti rendszerességgel. Ezeken a foglalkozásokon gitáron, furulyán, ukulelén, szájharmonikán játszik a kisbabáknak (már 5 hónapos kortól) és szüleiknek, mamáknak, papáknak, nagyszülőknek is.
Emellett még mandolinozik, kazoo-zik, valamint együtt énekelnek, dalolnak, ütőhangszereznek, táncolnak.


Kids Club

Vezető: Balogh Anikó
Kapcsolattartó neve, elérhetősége: Herczeg Tamás
Foglalkozások ideje: hétfőnként 16:30-tól 18:00-ig angol
keddenként 17:00-17:45 angol
szerdánként  17:15-től 18:00-ig angol
csütörtökönként 16:30-tól 18:00-ig angol (2 csoport)
péntekenként 16:30-17:15
Az LCF Clubs egy nemzetközi nyelviskola, amelynek lelkes, képzett és vidám csapata Magyarországon immáron 20 éve elkötelezett a kisgyermekek idegen nyelvű oktatásában. A vezető meggyőződése, hogy a felnőttkori sikeres nyelvtanulásnak az alapja az, hogy idejekorán megszeressük a nyelvet, amit éppen tanulunk. Ha szeretünk valamit, azt szívesen, sikerrel tudjuk elsajátítani. Valamint a kisgyermekeknek nem okoz gondot idegen nyelvet tanulni, ha azt a megfelelő módszerrel tanítják. A Kids Club mögött dolgozó csapat nagy gonddal és szakértelemmel dolgozta ki módszereit a gyermekek életkorát figyelembe véve. A klubokban a gyerekek kis létszámú csoportos foglalkozásokon, szinte észrevétlenül sajátíthatják el az angol nyelvet. Elsődleges cél a nyelv megszerettetése, ami a későbbiekben óriási előny lehet az életben.