Pályázati felhívás

A Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatója pályázatot hirdet

műszaki alkalmazott (gondnok) munkakör betöltésére.

A foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidős, határozott idejű  közalkalmazotti jogviszony.

A munkavégzés helye: Arany János Művelődési Ház (Mezőmegyer)

Pályázati feltételek: Legalább középfokú iskolai végzettség, vagy szakmunkás bizonyítvány, magyar állampolgárság,  büntetlen előélet, MS Office (irodai alkalmazások). Pontos, megbízható, jó együttműködési készségű személy jelentkezését várjuk.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: Mezőmegyeren bejelentett lakóhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkezők. Hasonló karbantartói területen eltöltött legalább 3-5 éves szakmai tapasztalat.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a “Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:Fényképes szakmai önéletrajz. Végzettséget, szakképzettséget, szakképesítést igazoló okiratok másolatai. A pályázat elnyerése esetén egy hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. március 24.

Személyesen és telefonon a pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Balázsné Bednárik Kornélia nyújt. Tel.: 06-20-2674484; e-mail: balazsne.nelli@csabagyongye.com