Kezdetét vette az Őszi Művészeti Hetek

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően, október 1-jén, a Zene világnapján került sor az Őszi Művészeti Hetek nyitóeseményére. Idén a békéscsabai Junior Prima Díjas zongoraművész, Tóth Péter nagysikerű koncertjével vette kezdetét a november végéig tartó programsorozat.

Az Őszi Művészeti Hetek kiemelt fellépőjeként október 11-én érkezik Békéscsabára Zorán. Az énekes-gitáros-zeneszerző a frenetikus sikerű, teltházas Aréna-koncertje után egy újabb érdekes előadással örvendezteti meg rajongóit. A jól ismert régi és új Zorán-klasszikusokon kívül a legutóbbi duett-albumon elhangzó dalokból is válogatott, sőt, vendégeivel együtt számos Leonard Cohen dalt is az este részévé tesz.

A programsorozat keretében októberben fellép a Balassi Táncegyüttes és a Magyar Nemzeti Balett, novemberben érkezik a Habana Social Club, valamint a Kiscsillag zenekar is.

Színes kulturális paletta, helyi tehetségek, hazai sztárok, nemzetközi produkciók – ezt kínáljuk erre az őszre a Csabagyöngye Kulturális Központban.