A Hot Jazz Band és a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar újévi koncertje

A Hot Jazz Band január 8-án 19 órától a Békés Megyei Szimfonikus Zenekarral egészül ki, hogy újévi koncertjükkel együtt köszöntsék 2018-at. 

Az 1985-ben, egy laktanyában megalakult Hot Jazz Band muzsikájával azt a két világháború közötti zenevilágot idézi meg, mely már-már feledésbe merült. A zenekar külföldi vizekre 1994-re evezett, amikor a Hot Jazz Band meghívást kapott a nemzetközi Louis Armstrong jazz versenyre, amit meg is nyertek, és az együttes azóta is rendszeresen játszik az Egyesült Államokban.

Ha megnézzük a Hot Jazz Band dicsőségfalát, találunk rajta rengeteg hazai és nemzetközi fesztiváldíjat, két eMeRTon-, egy Líra-díjat, illetve a legmagasabb állami kitüntetést, a Kossuth-díjat.

A Csabagyöngye Kulturális Központban megrendezésre kerülő esemény Csurgó Tamás vezényletével zajlik le, illetve Szarvas Péter polgármester köszöntőjével egészül ki.

Belépőjegy: elővételben 3.900,- Ft, a helyszínen 4.300,- Ft.

Jegyek válthatóak a Csabagyöngye Kulturális Központ információs pultjában, illetve online jegyértékesítés keretében a www.ticketportal.hu oldalon.

A koncertre intézményünk ünnepi és újévi zárva tartása miatt december 22-én, valamint január 3. és 5. között a Tourinform Irodában (Szent István tér 8.) is vásárolhatók jegyek.