ManóGyárunk idén is várja a cipősdobozokat

Mindannyian ismerjük az érzést, milyen jó kapni, de azt is tudjuk, adni még jobb. Aki ad, adományoz, áldozatot hoz, ha csak egy pillanatra is, de megismerheti a „megáldottság” érzését, ez az az emelkedett hangulat, mely ajándékozáskor elönt minket.  Mi ez, ha nem éppen a boldogság, amire vágyik leginkább az ember?

Ha egyszerű, kis dolgoknak örülünk, ha könnyen száll arcunkra a mosoly, ha mindennap készek vagyunk valami újat megtanulni, ha sietség és szünet nélkül haladunk céljaink felé, ha mérlegelés nélkül szeretünk és önzetlenül cselekszünk, akkor boldognak nevezhetjük magunkat.

Mi, itt a Csabagyöngye Kulturális Központban hiszünk az önzetlenség erejében, hiszen szívünk örömében mérjük az önzetlen cselekedeteink értékét. Nagyon nehéz önzetlenül viselkedni, a világ ezzel éppen ellentétes irányba megy, ezért álljunk meg egy pillanatra és gondolkozzunk el azon, hogy és kinek tudnánk önzetlenül segíteni, kik azok az emberek, akiknek az arcára mosolyt szeretnénk varázsolni, akik örülnek az egyszerű, kis dolgoknak is, akik boldogságában osztozni szeretnénk.

Intézményünk évek óta a Békés Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház cipősdoboz akciójának helyszíne, így idén is várjuk a használt, de jó állapotú játékokat és gyermek ruhadarabokat, amiket aztán a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ közreműködésével juttatunk el a rászorulóknak. A szervezők kérik, a csomagra feltétlenül írják rá, hogy hány éves és milyen nemű gyermeknek szánják.
Manógyárunk december 4-től  várja az adományokat. Arra biztatunk minden békéscsabait, hogy ismeretlenül is lepjenek meg egy gyermeket cipősdobozba rejtett meglepetéssel.
Légy önzetlen, légy jó, LÉGY BOLDOG!

24302132_1562424683812110_5768812305447388848_o