Big Band etalon Békéscsabán

Július utolsó hetét a Főtéri nyár második felvonása, a Big Band 7 dobja fel.

Oláh Imre rossz időjárásra is fittyet hányó, hangulatos orgonaestjével július 24-én elrajtolt Big Band 7, a Főtéri nyár második rendezvénysorozata. A rendezvény olyan neveket sorakoztat fel, mint az Őrtorony zenekar, az Acid Jazz Dance Company, valamint a környék egyik nagy kedvence, az Antovszki Band.

A Big Band 7-re azonban végérvényesen a július 28-án induló kétnapos Big Band Hétvége teszi fel a koronát.
A big band szerelmesei 28-án (pénteken) kezdhetik meg a nagyzenekarok ünneplését a Csabagyöngye teraszán, ahol 21 órától a Gyulai Big Band szving, jazz, dixieland és latin elemekkel tarkított műsora vár ránk.

29-én (szombaton) délelőtt a Gyulai Royal Dixieland Band koncertjével folytatódik a Hétvége. A könnyed és igényes muzsikát ígérő zenekar 10 órától lép fel a Szent István téren. A formáció műsora után elejtett fonalat még aznap este a Csaba Big Band veszi fel, majd 21 órától a Csabagyöngye teraszán fel is göngyölíti azt népszerű, virtuóz feldolgozások keretein belül.

A Big Band 7-et július 30-án (vasárnap) relaxációs jellegű családi játszóház zárja, melyet a Szent István téren az Arany János Művelődési Ház biztosít majd.

A Főtéri nyár következő állomása a Local 7 lesz.

BigBAND_2017_A3+5mm_RGB