Kiülős koncertek a Csabagyöngye Stégen

Stégünk idén nyáron is pazar koncertek színpadává szellemül át. Ami ennél is jobb, hogy mindegyiket ingyenesen lehet élvezni. 

Hangácsi Márton  

Első körben, június 30-án (pénteken), 19 órától Budapestről érkezik egy szál gitárjával egyetemben Hangácsi Márton, akinek fülbemászó akkordjai verődnek majd vissza az István malom masszív falairól. Márton 2009-ben kezdte komolyabban egyengetni zenei pályafutását, azóta több kislemeze is megjelent, valamint dalait gőzerővel játsza az MR2 Petőfi.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/marton.hangacsi

BABEL Acoustic 

A Csabagyöngye stégbanzájsorozata a BABEL Acoustic zenekarral folytatódik tovább, július 7-én (pénteken) 19 órától. A hároméves banda a könnyűzene iparát igyekszik meghódítani, ezt a tagok sikeresen is teszik, hiszen második (!) fellépésüket rögtön a Sziget Fesztiválon követték el. A BABEL dolgozott már együtt Grammy-díjas producerrel és túl van egy angliai klubturnén is.

Facebook-oldal: https://www.facebook.com/babelbandofficial/ 

Magidom

Egy hét múlva, július 14-én (pénteken) 19 órától már a Magidom hoppan fel a stégre. A csapat karrierje szépen ível felfelé, hiszen sok közkedvelt hazai banda előzenekaraként szerepelt már (30y, Halott Pénz…stb.) a szabadfogású gitárpopot művelő banda.

Facebook-oldal: https://www.facebook.com/magidom/

 

Stéges_Bulik_netre